Išvalome lydeką, įtriname prieskoniais, pagardiname druska, dedame į keptuvą su įkaitintu sviestu, užpilame grietine, sumaišyta su miltais, ir citrinos sultimis, ir kepame orkaitėje. Iškeptą žuvį sudedame į pusdubenį, užpilame tuo pačiu padažu, kuriame kepė. Tinka su bulvių koše arba raugintais kopūstais.
Čia talpinami ir saugomi patys gardžiausi, šeimos bei draugų įvertinti receptai.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Žemaičių blynai orkaitėje
SUDĖTIS 15 virtų bulvių su lupenomis, 2 kiaušiniai, 3 šaukštai miltų, 3 šaukštai krakmolo, 1 šaukštelis druskos. ĮDARUI 400 g. far...

-
jautiena: 800 gramų svogūnai: 4 česnakas: 3 skiltelių pomidorų padažas: 3 šaukštų grietinė: 3 šaukštų garstyčios: 1 šaukštelio ja...
-
agurkų ; šaukštų 9 procentų acto; šaukšto cukraus; 1,5 arba vieno kupino arbatinio šaukštelio stambios druskos; 2 skiltelių česnako...
-
SVOGŪNŲ IR APELSINŲ PAGARDAS 1 kilogramas svogūnų 300 gramų apelsinų 120 gramų cukraus 50 mililitrų alyvuogių aliejaus 50 gram...
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą