ANYTOS MIŠRAINĖ ŽIEMAI

ANYTOS MIŠRAINĖ ŽIEMAI


pomidorai: 3 kilogramų
morkos: 1 kilogramų
svogūnai: 1 kilogramo
paprikos: 1 kilogramo
cukrus: 250 gramų
druska: 3 šaukštų
actas: 150 mililitrų
aliejus: 250 mililitrų

Iš pradžių pomidorus sutriname arba sumalame mėsmale, suberiame cukrų, druską, įpilame acto ir aliejaus. Užviriname. Tada sudedame sutarkuotas morkas ir paprikas. Verdame maždaug 15-20 minučių. Prieš pabaigą sudedame smulkiai supjaustytus svogūnus bei dar paverdame maždaug 10-15 minučių.Po to mišrainę sudedame į pakaitintus stiklainius bei užsukame

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Žemaičių blynai orkaitėje

SUDĖTIS 15 virtų bulvių su lupenomis, 2 kiaušiniai, 3 šaukštai miltų, 3 šaukštai krakmolo, 1 šaukštelis druskos. ĮDARUI 400 g. far...